Oktoberfesten 2011

Den 12 oktober var det "Oktoberfest" på Brygghuset i Vimmerby. Åbro Bryggeri har en alldeles utmärkt restaurang med två olika miljöer - den brittiska puben och den tyska Bierstuben, med "Stammtisch" och allt. Det var den sistnämnda lokalen som fick husera drygt 30 företagare i ett arrangemang som inspirerats av den berömda "Oktoberfest" som brukar hållas i tyska ölkällare.

Det var andra året i rad som Företagarna Vimmerby anordnade Oktoberfesten för Företagarnas medlemmar i Kalmar län. Precis som förra året berättade Årets Företagare i Vimmerby om sina erfarenheter och framtidsutsikter. I år var det passande nog direktör Henrik Dunge, som driver familjeföretaget Åbro Bryggeri AB, och han höll ett mycket intressant föredrag. Åbro Bryggeri, drivs med en mera exklusiv inriktning och högre lönsamhet än förr om åren. I stället för stora volymer av billiga bulkvaror, producerar, importerar och säljer man numera lite intressantare produkter i lägre volymer, men till bättre priser.

Tysk buffé intogs tillsammans med tillhörande drycker. En trevlig kväll som säkert mynnade ut i en och annan affär. Det kan noteras att Brygghuset valt att också själva arrangera oktoberfest i år, med inspiration från Företagarnas arrangemang förra året.

Bli medlem

Bli medlem i Företagarna Vimmerby och ta del av många bra förmåner.

Bli medlem i Företagarna

Senaste nytt från foretagarna.se