Motiveringar 2011

Årets Företagare

Henrik Dunge, Åbro Bryggeri AB

Med ett lejons mod, kloka investeringar och rätt satsningar har årets företagare blivit en ledande och etablerad aktör i sin bransch. Genom sitt goda ledarskap har årets företagare lyckats förbättra lönsamheten och effektiviteten flera år i rad. Årets företagare visar också prov på stort engagemang inom föreningslivet både lokalt och nationellt.

Årets Nyföretagare

Timmy Waxhammer, Staydirt

Årets nyföretagare har inom sin bransch lyckats med konsten att skapa sig ett eget och genuint varumärke. Med en god kombination av egna produkter och exklusiva agenturer på kända märken har han dessutom svarat för en kraftig expansion sedan starten för drygt tre år sedan. För årets nyföretagare är uppenbarligen ingenting omöjligt.

Årets Vimmerbybo

Carina Johansson

Det är många Vimmerbybor som har henne att tacka för så mycket. Som ett alltid närvarande stöd i den viktiga tiden i livet när gränserna mellan barn, ungdom och vuxen, suddas ut. Carina har alltid tid. Inget är omöjligt. Hon har varit drivande bakom ungdomskontoret och massor av kultur- och teaterprojekt. Liksom kulturnätter, konserter och evenemang. Hennes aldrig sinande engagemang smittar. Carina började som fritidsledare i slutet av 1980-talet. Hennes arbete präglas av respekt och tilltro. Carina Johansson vet att alla ungdomar kan, att alla ungdomar vill – hon får dem att kunna och vilja.

Årets butik

La Classe

Att våga satsa stort och utveckla en specialbutik på en förhållandevis liten ort är spännande. Att dessutom göra det med stil och känsla för vad kunderna vill ha är träffsäkert. Vi är övertygade att satsningen är helrätt och ökningen av kundtillströmningen är det bästa beviset för att så är fallet. Butikens personal är fortsatt professionell och fr o m slutet av 2010 motsvarar även butikslokalen detta. Ett stort och välförtjänt grattis till La Classe.

Årets butiksanställd

Kjell Bexell, Konsum

Att vara hängiven sitt arbete och vara så förknippad med ansiktet utåt för en butik utan att äga den är unikt. Likaså Kjells kunnande och viljan att dela med sig av sina kunskaper till kunderna, både om varor och recept. Många kunder säger inte att de ska till Konsum och handla utan till Kjell och få tips.
Ett stort och välförtjänt grattis till dig Kjell.

Bli medlem

Bli medlem i Företagarna Vimmerby och ta del av många bra förmåner.

Bli medlem i Företagarna

Senaste nytt från foretagarna.se